In the safe zone2020-06-07T16:47:46+02:00

Project Description

Bransikkerhet

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Designverktøy
Adobe XD, Adobe After Effects, Adobe Illustrator

Prosjekt 
Fred Olsen. Windcarrier ønsket å digitalisere sertifiseringen for alle som skal ombord på deres skip. De ønsket en engasjerende opplæring for bruk offshore. Skreddersøm.

Rolle 
Konseptutvikling. I konseptutviklingen av kurset stod jeg i spissen. Jeg hadde fått en utfordring ved å lage et engasjerende kurs som skulle størrelsesmessig være utrolig lite for å kunne lastes ned når skipene er i havn. Dette løste jeg ved å ta i bruk nye metoder som parallax-design. Hele kurset er lagd med tanke på timing av forskjellige lag som treffer hverandre for å skape innholdet. Det er f.eks. oppgave der brukeren kan scrolle på verneutstyret, klikke i bildet for å lære mer, klikke på farer, scrolle på elementer og andre spennende oppgaver.

UI/UX designer. Som designer jobbet jeg veldig mye med brukeropplevelse, flyt og timing i prosjektet. Jeg brukte halvparten av tiden sammen med utviklerne for å få det perfekte resultatet. Jeg designet grunndesignet og prototype.

Tilbakemeldingene har så langt vært strålende. Dette er et utdrag fra en e-post fra oppdragsgiver, som også har vært en av de mest brukte instruktørene frem til nå:

«Jeg er nettopp tilbake fra to dager om bord med implementering av den nye appløsningen. Vil bare formidle til dere at det har gått veldig bra. Det fungerte som det skulle. Meget godt mottatt ute – «proft!» gikk igjen som kommentar.»

«Tusen, tusen takk for et meget vel gjennomført prosjekt!!! Levert on time- on budget, det er ikke hver dag når det gjelder IT-løsninger!»

Kompetanser 
Konseptutvikling, tverrfaglig samarbeid, brukertesting, Interaksjonsdesign, UI design, design av elementer, flyt, klikkbar prototype, brukeropplevelse, målgruppeworkshop, parallax design, figma, Innsiktsarbeid, Adobe Illustrator, Adobe Acrobat, Adobe Photoshop